dania mięsne
![]() |
| estragonowy kurczak w winie |
![]() |
| siekane kotlety z piersi |
![]() |
| wołowina po marynarsku |
![]() |
| duński obiad z resztek |
![]() |
| polędwiczki w sosie porowym |
![]() |
| bakłażany faszerowane mięsem |
![]() |
| szaszłyki drobiowe z boczkiem |
![]() |
| wątróbka po indyjsku |
![]() |
| kurczak tandoori |
![]() |
| curry z kurczaka i batatów |
![]() |
| pierś w kremowym sosie |
![]() |
| gołąbki |
![]() |
| szaszłyki z polędwiczek |
![]() |
| polędwiczki z kurkami |
![]() |
| pierś w sosie kurkowym |
![]() |
| klopsiki w sosie marinara |
![]() |
| polędwiczki z sosem z jagód |
![]() |
| paprykarz z kurczaka |
![]() |
| kurczak w sosie śliwkowym |
![]() |
| gulasz wieprzowy na piwie |
![]() |
| kurczak w sosie dyniowym |
![]() |
| kurczak miodowo-piwny |
![]() |
| leczo piwne |
![]() |
| kurczak zapiekany z piwem |
![]() |
| łopatka z jabłkami i cydrem |
![]() |
| kociołek ranczerski |
![]() |
| skrzydełka kowbojskie |
![]() |
| curry z kurczakiem i brokułem |
![]() |
| gołąbki bez zawijania |
![]() |
| kurczak cynamonowy |
![]() |
| skrzydełka imbirowe |
![]() |
| Skrzydełka Buffalo |
| pulpety kufteh |
![]() |
| serdelki w cieście |
![]() |
| roladki z polędwiczki |
![]() |
| zielona potrawka |
![]() |
| gulasz meksykański |
![]() |
| kurczak po meksykańsku |
![]() |
| kotlety mielone |
![]() |
| kotleciki kofte |
![]() |
| kotlety drobiowe w sezamie |
![]() |
| kapusta z jabłkami i kiełbasą |
![]() |
| szaszłyki drobiowe |
![]() |
| szaszłyki z kurczaka w jogurcie |
![]() |
| szaszłyki wieprzowe z batatami |
![]() |
| proste curry z kurczaka |
![]() |
| paluszki z kurczaka |

























































a jak zrobić comber z sarny ? Pozdrawiam Jan
OdpowiedzUsuńGdybyśmy zabierali się za comber (ale chwilowo się na to nie zanosi), to staralibyśmy się utrzymać w klimacie polsko-myśliwskim (jałowiec, śliwki, miód, piwo, żubrówka, kurki itp.), albo toskańskim (rozmaryn, tymianek, wino, oliwa, trufle, szałwia itp.). No i czosnek oczywiście. Kwestia marynowania i tego, czy piec w całości, czy w postaci medalionów, pozostaje do przemyślenia. W każdym razie: soczyste w środku i zrumienione na wierzchu jest priorytetem. Poćwiczylibyśmy na zwykłych polędwiczkach. Pozdrawiamy!
Usuń